Fustes per a palets.Palets europalets.Embalatges de tota classe, nous i usats.

Història

Els orígens de Fustes Molas és remunten en el temps a la població de les Presses on durant generacions els Molas han estat vinculats al serrat de la fusta. A principis dels anys 40 l’Esteve Molas Espona, avi de l´actual gerent, es va instal·lar a la població de Salt on va muntar una serradora que posteriorment va passar a mans del seu fill Mateu Molas Grabolosa que va ser qui va redirigir el negoci cap a la fabricació d’embalatges.

L’any1990 en quedar petita la serradora del mig de Salt, els fills de Mateu Molas van adquirir els solars de Bescanó on està ubicada actualment l’empresa i van instal·lar les maquines per la fabricació de Palets utilitzant la fusta que és serrava a Salt.

L’any 1992 desprès de la mort sobtada de Mateu Molas es va procedir a convertir les dues seus a una sola societat mercantil amb el nom de Fustes Molas SL , la serradora de Salt es va mantenir fins a la jubilació de tots els serradors i desde aleshores tot el procés ha quedat a Bescanó on el fill d’en Mateu, Esteve Molas Bori hi és ara al capdavant.
Pla de Vilanna s.n.
17162 Bescanó Girona
B.17340977
molas@fustesmolas.cat
Tel. 972 44 26 61
Fax 972 44 07 68
Avís legal  Mapa web  Crèdits