Fustes per a palets.Palets europalets.Embalatges de tota classe, nous i usats.

Presentació

Fustes Molas és una empresa dedicada a la fabricació de palets i d’embalatges de fusta, així com també a la compra venda i reparació de palets.

Fabricació de palets específics per als clients que necessitin un palet personalitzat, que estigui fora de les mides habituals.

Fabriquem palets a mida, de gran i petit tiratge i de qualsevol format que s’adapti a les necessitats reals del comprador.

Aquets palets poden ser palets nous, palets usats o palets mixts (utilitzant fusta nova i fusta usada).

També podem fabricar caixes de fusta , amb les mides necessàries per el client.

La línia de fabricació va desde Palets de fusta de pi per el transport i manipulació de mercaderies, a caixes també de fusta per el transport nacional i internacional de mercaderies, tot plegat complint amb les normes fitosanitaries per a l’exportació.

Fustes Molas S.L. és una empresa homologa per l’Agència de residus de la Generalitat de Catalunya per realitzar la gestió dels residus de fusta (embalatges: Palets i caixes). Fustes Molas S.L. té el codi de gestor de residus E-463.97 i de transportista de residus amb codi de transportista T-1735 per a la recollida de palets de fusta.

Els darrers anys i per tal d’incrementar la producció hem portat a terme una política estratègica d’inversions dintre de la qual hem reformat les nostres instal·lacions i hem introduït una línia automàtica de clavat i un assecador per complir la normativa Nimf-15.


Pla de Vilanna s.n.
17162 Bescanó Girona
B.17340977
molas@fustesmolas.cat
Tel. 972 44 26 61
Fax 972 44 07 68
Avís legal  Mapa web  Crèdits