Compra de palets
Venda de palets
Reparació
Tractament
Fabricació de palets i embalatges
Transport de palets
Gestor de residus no perillosos
Fustes per a palets.Palets europalets.Embalatges de tota classe, nous i usats.

Serveis

Compra de palets: en les nostres instal·lacions valorem els palets de forma ràpida i eficient segons mida i tipus.

Venda de palets: valorem les vostres necessitats en funció del producte a paletitzar i us oferim el que més us convingui; nou o reciclat.

Reparació: reparació ràpida i eficient garantint la màxima qualitat del palet, semblant a la dels palets nous però amb un preu inferior..

Tractament: tractament tèrmic NIF-15. Fem el tractament sanitari dels palets i caixes de fusta per a l’exportació, complint amb les exigències de la Norma Nimf-15. Aquest procés consisteix en tractar tèrmicament els palets de manera que queden lliures de fongs, insectes, etc. garantint així la seva esterilització. Lliurem al client el corresponent certificat amb el número oficial del tractador

Fabricació de palets i embalatges: Tots els embalatges és fabriquen amb fustes que compleixen les normatives referents a les normes per l’exportació. En la nostra fàbrica disposem de la maquinaria més adequada per el tractament de fusta i embalatges.

Transport de palets: servei propi de camions que garanteix un servei ràpid i acurat en la recollida i transport.

Gestor de residus no perillosos: gestionem la recollida dels vostres residus (embalatges de fusta) lliurant-vos tota la documentacio necessària per donar compliment a la llei. Un cop arribats a les nostres instal·lacions els palets són recollits per personal qualificat, que els descarreguen i els classifiquen d´acord les seves mides, estat i qualitats. Posteriorment ser revisats i reparats amb fustes noves o reciclades.
Pla de Vilanna s.n.
17162 Bescanó Girona
B.17340977
molas@fustesmolas.cat
Tel. 972 44 26 61
Fax 972 44 07 68
Avís legal  Mapa web  Crèdits