Fustes per a palets.Palets europalets.Embalatges de tota classe, nous i usats.

Avís legal

FUSTES MOLAS S.L.
 
CONDICIONS GENERALS D’ÚS
 
Fustes Molas S.L. l’informa que l’accés i ús d’aquesta pàgina web i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que mitjançant aquest es puguin obtenir, es troben subjectes als termes legals que es detallen en aquest avís .
 
Fustes Molas S.L. es reserva el dret a efectuar canvis en el website sense fer cap avís previ, amb l’objectiu d’actualitzar, corregir, modificar, afegir o eliminar els continguts del website o del seu disseny. Els continguts i serveis del website s’actualitzen periòdicament, pel que cal que comprovi sempre la vigència i exactitud de la informació i continguts, així com la revisió del present avís legal.
 
El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, els texts, els noms de domini, els signes distintius, així com la informació i els continguts recollits al llarg de tot el website pertanyen a Fustes Molas S.L. i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.
 
El seu ús, reproducció, distribució, transformació o qualsevol altra activitat semblant o anàloga es prohibeix totalment, tret de que hi hagi una autorització expressa per part de Fustes Molas S.L. Es prohibeix la utilització del material que apareix al website per l’ús amb finalitats comercials o per a qualsevol altre ús que no sigui el personal i privat.
 
Fustes Molas S.L. es mostra respectuosa amb els drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers. Si vostè considera que aquest website pogués estar violant els seus drets, contacti amb Fustes Molas S.L., enviant un correu electrònic a l’adreça molas@fustesmolas.com, indicant a l’assumpte del correu “Ref. pàgina web”.
 
 
INFORMACIÓ GENERAL
 
En compliment del que preveu la Llei 34/2002, d’onze de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, informem a l’usuari que la pàgina web corporativa Fustes Molas S.L. es troba allotjada al domini www.fustesmolas.com, propietat de la mateixa societat. 
Fustes Molas S.L. és una Sociedad Limitada. La seva seu social és a Bescanó, al carrer Pla de Vilanna s.nº, 17162 amb NIF: B-17340977. La Societat Fustes Molas  S.L. està inscrita al registre mercantil de Girona TOM 296, LLIBRE -, FOLI 97, FULL G-5532.
Pla de Vilanna s.n.
17162 Bescanó Girona
B.17340977
molas@fustesmolas.cat
Tel. 972 44 26 61
Fax 972 44 07 68
Avís legal  Mapa web  Crèdits